Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@02:45:12 GMT

ساخت فصل ۷ پایتخت به سه رکن مهم بستگی دارد

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۵۵۱۶

ساخت فصل ۷ پایتخت به سه رکن مهم بستگی دارد

کارگردان سریال «پایتخت» درباره چگونگی ساخت دو قسمت پایانی «پایتخت ۶» و ساخت فصل ۷ صحبت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس مقدم کارگردان با سابقه تلویزیون و سریال پایتخت با حضور در برنامه سریالیست درباره «پایتخت۶» گفت: ما اواخر بهمن ماه سال گذشته در شیرگاه مازندران مشغول تصویربرداری فصل ششم پایتخت بودیم که کم کم ویروس کرونا نشانه‌های خود را بروز داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد:نیمه‌های اسفند شیوع کرونا بیشتر شد و وزارت بهداشت نسبت به شیوع کرونا اخطار ‌دادند. ما تا ۲۵ اسفند همه تلاش خودمان را انجام دادیم تا دو قسمت پایانی را بسازیم، اما واقعا شرایط به گونه‌ای بود که نمی‌شد ادامه داد.   مقدم عنوان کرد: خانواده عوامل نگران آن‌ها بودند چراکه خیلی ویروس ناشناخته‌ای بود وما فکرمی کردیم یک ماه می‌گذرد و بعد از عید شرایط خوب می‌شود و ادامه پایتخت۶ را می‌سازیم. حتی کسی سرکار جدید نرفت و خرداد ماه که می‌خواستیم کار را ادامه بدهیم متاسفانه شرایط خوب نبود و کاری نکردیم.   کارگردان نرگس عنوان کرد: من به مخاطبان قول دادم که دو قسمت پایتخت ۶ طلب شماست، ما برمی گردیم. اما این ویروس منحوس ادامه داشت تا اینکه با تعامل مدیران خوشبختانه کار را ساختیم.   وی اظهار داشت: اصلا امکان نداشت ما سال گذشته کار را تمام کنیم، چراکه قرار بود ما به یونان یا یک کشور اروپایی برویم. بخش لژیونری بهتاش و موفقیت او را ببینم. اما با شرایط کرونا سفر‌ها با محدودیت‌ها افزایش پیدا کرد.   مقدم درباره دو قسمت پایانی توضیح داد: یک ماه تصویربرداری دو قسمت پایانی را داشتیم، به اعتقاد من کسی که ۶ فصل با پایتخت همراه بوده به جز پایتخت ۱، این دو قسمت را پایتختی‌ترین پایتختی می داند که ما کار کردیم.   وی افزود: از نظر شخصیت‌هایی که در قصه وجود داشت، سلامت روابط، سادگی روابط، ایثار و از خود گذشتگی آدم‌ها به نفع همسایه، فامیل، دوست و همسر را داشتیم.   مقدم درباره سکانس زیر آب خانواده نقی معمولی عنوان کرد:برای اولین بار صحنه‌ای به صورت میدانی در یک خانه زیر آب فیلم برداری کردیم. ما می‌خواستیم ایجاد نوستالژی کنیم و خاطره خوشی از هما ونقی را به تصویر بکشیم.   کارگردان اغما درباره موفقیت پایتخت اظهار کرد:در چهل سال اخیر که سریال سازی به شکل‌های مختلفی کار شده است، شاید برای اولین بار بود که محوریت اصلی یک سریال خانواده است. در این خانواده همواره دوستی و آشتی برقرار نیست، اما نتیجه اش به دوستی ختم می‌شد.   مقدم عنوان کرد: پایتخت یکی از سرگرمی‌های ایرانی‌های خارج از کشور است و در بین دوستان شنیدم که پیگیر سریال پایتخت هستند.واقعیت این است که پایتخت را به همین راحتی مردم می‌بینند؛ دوستان و دشمنان قضاوت می‌کنند حتی حرف‌های دشمنان شبیه حرف‌های دوستان می‌شود و حتی برعکس آن هم اتفاق می‌افتد.   مقدم عنوان کرد:ساخت سریال‌های دنباله دار خیلی سخت است، جمع کردن یک تیم، تکراری نبودن فیلم نامه بسیار مهم است. ما همیشه به دنبال قصه‌های جدید هستیم و این برند با تدبیر مدیران و تلاش تیم سازنده و درک بالای مردم قوام پیدا کرده است، اگر این سه رکن همچنان کنار هم بمانند پایتخت‌های ۷،۸،۹ و.. هم ساخته می‌شود.   برنامه «سریالیست» که به نظرسنجی سریال‌های تلویزیونی در سال ۹۹ می‌پردازد، هر شب حدود ساعت ۲۳:۲۰ با اجرای پدرام کریمی و به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی از شبکه یک سیما پخش می‌شود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دو قسمت پایانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه همه کسانی که در شهرکرد زندگی می‌کنند، اعم از تمام قومیت‌ها سی‌ویکم اردیبهشت را گرامی می‌دارند، اظهار کرد: یکی از علل نام‌گذاری «روز شهرکرد» سالروز هجرت امامزادگان دو معصوم حلیمه و حکیمه خاتون به شهرکرد است و همچنین شهرکرد در فصل بهار آب‌وهوای متنوعی دارد و به‌ویژه در اردیبهشت که آب و هوای مطبوع آن مسافران بسیاری را راهی این شهر می‌کند و این نیز می‌تواند یکی از علل انتخاب این روز باشد.

وی با اشاره به اینکه شهر شهرکرد مرکز تعاملات کل استان چهارمحال و بختیاری است، گفت: هدف نکوداشت روز شهرکرد، شناختن شهرکرد و هم‌بستگی بین قومیت‌ها است، شهرکرد به «بام ایران» معروف است، این نام‌گذاری نه تنها به دلیل ارتفاع شهر، بلکه به علت دید بلند مردم این دیار است و هر کسی در شهرکرد زندگی می‌کند، فارغ از قومیت و گویش و سلیقه‌های اجتماعی، شهروند شهرکرد محسوب می‌شود و باید این روز را روز شهر خود بداند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: ایجاد هم‌بستگی میان اقوام و توسعه‌شهری از اهداف نام‌گذاری یک روز به نام «شهرکرد» است و معرفی این شهر به‌عنوان مرکز استان، نیازمند همدلی و همکاری است.

حیدری اضافه کرد: رونق شهرکرد موجب تحول در همه استان خواهد شد، شهرکرد ویترین زیبا و کاملی از همه استان است و نماد و نمودی از فرهنگ، آداب و رسوم، سنن چهارمحال‌وبختیاری در آن خلاصه شده و در حقیقت عصاره چهارمحال‌وبختیاری است.

وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

کد خبر 751348

دیگر خبرها

  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟